Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:03
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice

Pozajmice

Pozajmice mogu biti kratkoročne ili dugoročne s obzirom na vremenski period vračanja. Kako su sve naše usluge na stranici isključivo kratkoročne tako su i pozajmice usluga koja je kratkoročna. Kratkoročnim uslugama nastojimo svim klijentima omogućiti brz financijski spas i bijeg od dugova.

Imate li poteškoća u plaćanju računa, želite li zatvoriti minus ili stari kredit, platiti osiguranje ili kupiti bijelu tehniku? Brze pozajmice nude vam mogućnost da u jednom danu na siguran način učinite s novcem točno ono što želite i što vam je potrebno.

Ako se pitate kako doći do pozajmice novca, rješenje je u našim uslugama. Čak i ako ste kreditno nesposobni to nije razlog da nam se ne obratite za pomoć.

Kao što i sam naziv usluge govori brze kratkoročne pozajmice online su usluga koja je brza, ponajviše zahvaljujući našem online poslovanju koje ne zahtijeva dodatne provjere i papirologiju.

Do pozajmice već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije

Dobro ste pročitali! Naše brze pozajmice odobravaju se i isplaćuju već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije zadovoljavate li minimalne uvjete koje smo za vas postavili. Do pozajmice možete doći gdje god se nalazili. Ova usluga dostupna je svim punoljetnim građanima Hrvatske koji nemaju blokirani račun, te imaju redovita mjesečna primanja. Bez obzira dali imate kredit, dali ste u minusu ili niste prijavljeni na neodređeno vrijeme, brze kratkoročne pozajmice online isplatit ćemo vam direktno na račun.

S pozajmicom radite što želite

To znači da ne ulazimo u vašu privatnost. Niti vas pitamo razloge zašto ste nam se obratili niti ćete morati pravdati gdje ste potrošili novac. Maksimalna diskrecija vam je zajamčena u svim našim uslugama. Ferratum nudi svoje usluge u 23 zemlje diljem Europe i svijeta. Ferratum bank svojim klijentima nudi brze, lako dostupne i diskretne zajmove, dostupne putem bilo kojeg uređaja (PC, tablet, smartphone), a isplata zajma je moguća već unutar nekoliko minuta nakon prijave.

Profesionalan pristup prema svakom od klijenata omogućuje nam svakodnevan razvoj i unaprjeđenje. Cilj našeg poslovanja je sklopiti partnerski odnos na obostrano zadovoljstvo gdje neće biti oštećena niti jedna strana.

Znajući da nam se za brze online pozajmice možete javiti u bilo kojem trenutku, ne gubite više vrijeme riskirajući krivi potez.

Brze kratkoročne pozajmice online nisu prevara!

Danas možete naići na sve više oglasa koji vam nude različite kredite i pozajmice. U nastojanju da vam olakšamo odabir, upozoravamo vas da koristite samo provjerene tvrtke! Mi svoje klijente ne varamo niti ne krademo. Kod nas nema sitnih slova i skrivenih rečenica, ugovora nakon kojih ćete kasnije požaliti. Transparentan prikaz troškova kratkoročne pozajmice vidljiv je i prije nego zatražite zahtjev.

Pozajmice koje će spasit vaše financije

Kod nas se pozajmice mogu zatražiti transparentno i bez skrivanja. Pritom imate uvid u troškove i mjesečnu ratu vračanja novca s obzirom na iznos i vremenski period za koji ste se odlučili. Brze kratkoročne pozajmice online jednostavan su način i rješenje kako doći do gotovine u jednom danu bez javnih bilježnika i papirologije koja će vam napraviti dodatan trošak i oduzeti dragocjeno vrijeme.