Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:24
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

SMS krediti i zajmovi

SMS krediti i zajmovi

Vrtite se stalno u krug prebacujući novac s računa na račun? Stanite tome na kraj korištenjem usluga financiranja preko sms poruka. Poznate su vam situacije kada sa strahom gledate u svoj poštanski sandučić nadajući se da nije još jedan račun ili opomena u nizu. Izbjegavanjem plaćanja računa na vrijeme dovodite se u situaciju u kojoj vam troškovi naglo mogu porasti.

Kada već svakodnevno napišete desetke poruka na svoj mobitel, zašto ne bi ste na isti način mogli doći i do novaca. Kako ne bi ste gubili vrijeme na traženje rješenja za svoje financije Zajam.hr se pobrinuo za Vas!

SMS krediti i zajmovi isplatit će se direktno na vaš tekući račun koji mora biti valjan i ne blokiran.

Krediti preko SMS-a unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Brzi krediti preko sms poruke mogu se zatražiti nakon prvog kredita koji ste uzeli putem interneta i naše web stranice. SMS krediti dostupni su svim našim korisnicima koji su već jednom koristili i otplatili kredit putem interneta. Nakon prve otplate kredita sljedeći put kredit možete zatražiti još jednostavnije i još brže! O detaljima i načinu kako zatražiti sms kredit obavjestit ćemo vas nakon prve otplate kredita preko interneta.

Zajmovi preko SMS-a mogući već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije

Kako i krediti tako se i zajmovi mogu zatražiti putem sms-a. Za zajmove vrijedi isto pravilo. SMS zajmovi mogu se zatražiti također nakon što ste prvi zajam odradili preko naše web stranice i u potpunosti ga otplatili. Nakon prve otplate zajma sljedeći zajam možete zatražiti još jednostavnije i još brže, o čemu ćete biti obavješteni odmah pri otplati prvog zajma.

I krediti i zajmovi su jedinstvena usluga koju smo prvi uveli na hrvatsko tržište s namjerom da našim klijentima u što kraćem vremenu i na što jednostavniji način pružimo mogućnost financiranja na potpuno nov i inovativan način.

SMS krediti i zajmovi u dvije opcije

Naime, podizanje kredita i zajmova je kod nas moguće na dva načina:

  1. Opcija „Imam Jamca“ (odnosi se na to da osoba koja se prijavljuje za kredit mora imati drugu fizičku osobu, tzv. Osobnog jamca, koji će svojim primanjima jamčiti da će kredit biti pravovremeno vraćen)
  2. Ukoliko osoba koja se prijavljuje za zajam NE ŽELI JAMCA, koristi opciju „Ne želim Jamca“, koja podrazumijeva da želi koristiti uslugu tvrtke SIA DEP, koja je naš garantni (jamstveni) partner, te u ovom slučaju također nastupa kao Jamac, ali ne osobni nego, „pravno-profesionalni“ Jamac, tj. pravno tijelo.

Za sva pitanja i savjete naši zaposlenici vam stoje na raspolaganju. U nastojanju što kvalitetnije komunikacije i bržeg rješavanja vaših financijskih problema, obratite nam se s povjerenjem i novac već danas može biti na vašem računu.