Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:35
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

brzi-zajam

Nepredvidive situacije su nešto na što nitko od nas nema utjecaja niti je na iste imun. U takvim je situacijama najvažnije brzo reagirati i spasiti ono što se spasiti da. S time na umu, kreditne su kuće osmislile posebnu vrstu kreditiranja koji omogućuje lak pristup novcu u roku od 24 sata. Riječ je o brzom zajmu koji spašava kućni budžet u krucijalnim trenucima.

Brzi zajam – kratak rok otplate jamči veću slobodu

Brzi zajam plod je užurbanog načina života i kroničnog manjka vremena. Za brzi zajam karakteristični su manji iznosi i kratki rokovi otplate što ga čini idealnim odabirom za sve one koji nisu spremni na dugoročne obaveze. Kamatne stope nešto su više nego kod dugoročnih kredita, ali generalno isplativije jer se tijekom manjeg broja godina ukupno otplati niža ukupna cifra.

Brzi zajam – financijski spas u zadnji čas

Brzi zajam pogodan je za različite namjene, od zatvaranja minusa na tekućem računu, plaćanja neplaniranih slavlja, iznenadnih putovanja, izvanrednih zdravstvenih troškova, osiguranja i slično. Namijenjen je svima onima koji drže do financijske urednosti što u prijevodu znači da imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja. To mogu biti radnici i umirovljenici koji gotovo jednako aktivni po tom planu kao i radnici. Aktivniji životni stil i produljenje životnog vijeka, stavilo je umirovljenike na listu potencijalnih klijenata, što su svakako prepoznale kreditne kuće.

Najveće prednosti brzog zajma

Najveća prednost brzog zajma leži upravo u njegovoj brzini. Ta brzina podrazumijeva i brzinu obrade samog zahtjeva za brzim zajmom, ali i brzinu isplate. Za brzi zajam dokumentacija je svedena na minimum i uključuje tek presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Po potrebi, ako se radi o većim iznosima, treba priložiti i posljednje tri platne liste odnosno mirovinske liste.

Cijeli proces od podnošenja zahtjeva do potpisivanja ugovora ide isključivo online putem. Sve se može obaviti iz udobnosti vlastitog doma. Novac sjeda najranije u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva odnosno najkasnije 24 sata od istog.

U brzini treba zadržati hladnu glavu

U cijeloj brzi potrage za brzim online zajmom, najvažnije je ne zalijetati se. Bitno je zadržati hladnu glavu i provjeriti kreditnu kuću za koju se odlučite. Najbolje je istu provjeriti na stranicama sudskog registra ili na stranicama Hrvatske narodne banke. Naime, paralelno s razvojem kreditnih kuća raste i crno tržište nelegitimnih kreditnih kuća koje love u mutnom. One najčešće isplaćuju novac na ruke bez ikakvih pisanih tragova. Iako to možda zvuči odlično u hitnim situacijama, posljedica toga mogu biti izuzetno neugodne.