Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:52
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti

Dobro isplanirani kućni budžet temelje je zdrave financijske budućnosti. No, financijska pismenost u Hrvatskoj nije ni približno na nivou kao što je to kod naših susjeda u Europskoj uniji. Ljudi su svjesni koliko zarađuju, ali ne i koliko troše. Nerijetko ne znaju dati odgovor na najbanalnije pitanje i iznenade se koliko su u stanju potrošiti. Najčešće se radi o sitnicama koje ne ubrajaju u potrošnju, a na njih troše i po nekoliko stotina kuna mjesečno. Taj se novac može iskoristiti puno pametnije i uložiti u štednju. Financijska pismenost je nešto čemu se djecu podučava od malih nogu kako bi razumno raspolagali novcem. Na taj ih se način uči štedjeti, racionalno trošiti i držati financije pod kontrolom.

Nenamjenski krediti zbog fleksibilnosti uvjerljivo najpopularniji krediti

U slučaju kad kućni budžet ne može podnijeti dodatno opterećenje, mnogi traže načina kako od minusa napraviti plus. Bacaju se u potragu za nenamjenskim kreditima. Nenamjenski krediti su najpopularnija vrsta kredita jer klijenta ne ograničavaju u njegovoj potrošnji. Sloboda izbora je ono što ih dijeli od namjenskih kredita koji kako im samo ime govori, imaju određenu svrhu u koju trebaju biti utrošeni.

Nenamjenski krediti – spas u zadnji čas

Nenamjenski krediti mogu se koristiti za štogod klijenti žele i trebaju, bilo da se radi o iznenadnom putovanju, neplaniranom slavlju, troškovima kućanskih popravaka ili pak zdravstvenih usluga koje ne pokriva javno zdravstvo. Iz tog ih razloga rado uzimaju i radnici i umirovljenici. Ovi potonji u posljednjih su nekoliko godina prepoznati kao potencijalni potrošači što je posljedica aktivnijeg načina života. Kreditne kuće među prvima su prepoznale to i osmislile posebne nenamjenske kredite namijenjene umirovljenicima.

Nenamjenski gotovinski krediti – dostupni preko interneta u svega nekoliko minuta

Najčešća inačica nenamjenskih kredita jesu gotovinski krediti koji se isplaćuju direktno na tekući račun. Gotovinske kredite u ponudi imaju banke i kreditne kuće. Kako se radi o manjim iznosima, najčešće se do njih može doći online putem. Razlika je dakako u proceduri. Banke se oslanjaju na kreditna izvješća i kreditnu sposobnost klijenata što već u samom startu diskreditira velik broj ljudi. Kreditne kuće paze na financijsku urednost, a ne na stanje poslodavca ili vrstu ugovora o radu. Oni pružaju priliku i ljudima zaposlenima na određeno vrijeme što je donedavno bilo gotovo nemoguće.

Kod banaka ukoliko je kreditna sposobnost dobra, nenamjenski se kredit može dobiti u kratkom roku. No ovjeru kod javnog bilježnika nije moguće izbjeći, dok kod kreditnih kuća takvo nešto nije potrebno. Jednako tako nisu potrebne ni ovjere poslodavca kao ni instrumenti osiguranja.