Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:43
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za umirovljenike

Krediti za umirovljenike

Svako malo u medijima izlaze natpisi kako se mirovinski fond urušava jer imamo previše umirovljenika, a nedovoljno radno sposobnog stanovništva. No ono o čemu se ne govori da gotovo četvrtina naših umirovljenika živi s mirovinom od 1500 kuna što nije dovoljno ni za hranu, a kamoli išta drugo. Prosječna mirovina nije ništa bolja, a iznosi 2300 kuna, dok troškovi života premašuju pet tisuća kuna. Matematika je sasvim jednostavna.

Krediti za umirovljenike: Kakav je stav banaka, a kakav kreditnih kuća?

Osluškujući potrebe umirovljenika koji su donedavno bili zanemarena skupina, kreditne kuće osmislile su posebne kredite za umirovljenike. Banke su donedavno umirovljenike smatrale prevelikim rizikom za svoje poslovanje, naročito one s niskim mirovinama, pa su oni automatski bili onemogućeni u traženju kredita. Krediti za umirovljenike baziraju se na manjim iznosima, kratkom roku otplate i fiksnoj kamatnoj stopi. Namijenjeni su umirovljenicima koji traže nenamjenske kredite za saniranje troškova života, izvanredna putovanja, zdravstvene pretrage i slično.

Krediti za umirovljenike baziraju se na fiksnoj kamatnoj stopi i kratkom roku otplate

Jedna od najvećih prednosti ove vrste kredita za umirovljenike leži i u činjenici da ih se može zatražiti iz udobnosti vlastitog doma. Mnogo to znači onima koji se ne mogu kretati, a ovako im djeca ili unuci mogu sve obaviti online putem. Dokumentacija potrebna za kredite za umirovljenike svedena je na minimum i uključuje sve ono što već imaju doma, a to je osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Nema bespotrebnog sakupljanja potvrda i zahtjeva niti odlazaka u poslovnicu. Novac se isplaćuje u najkraćem mogućem roku, ne duljem od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Krediti za umirovljenike za umirovljenike s inozemnim mirovinama

Osim umirovljenika s domaćom mirovinom, posljednjih godina u Hrvatskoj se bilježi povratak iseljenika koji su svoju mirovinu zaradili u inozemstvu. Velik je to broj ljudi koji su ranih 60-ih kada su se otvorile granice, tražilo bolju budućnost prvenstveno u Austriji, Njemačkoj, Kanadi i Australiji. No oni kod traženje kredita za umirovljenike nailaze na probleme zato što banke od svojih klijenata zahtijevaju prijavljeno boravište u Hrvatskoj, a mnogi od njih ga nemaju.

Velik dio njih odustane već u samom startu jer nemaju ni volje ni želje baviti se birokratskim problemima u dobivanju nečeg što bi trebalo biti brzo i jednostavno. Kreditne kuće prepoznale su potencijal u umirovljenicima s inozemnim mirovinama. One se ne oslanjaju na boravište, već od klijenata traže otvoren tekući račun i redovita primanja. Financijska urednost dovoljna je za kredite za umirovljenike.