Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:42
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online kredit

Online kredit

Troškovi života u Lijepoj našoj daleko premašuju prosječna primanja. Prosječna plaća kreće se od pet i pol do šest tisuća kuna, dok su režije, stanarina i hrana i do tisuću kuna veći. Višečlana domaćinstva još se donekle mogu nositi s takvom situacijom, dok su jednočlana naveliko ugrožena. Ne čudi stoga niti malo što se broj blokiranih već godinama ne mijenja. Njih više od 300 tisuća čeka neke bolje dane i priliku za bolju budućnost.

Mnogi se zato upuštaju u potragu za online kreditima i drugim brzim načinima kreditiranja. Vrlo visoko na listi najtraženijih kredita je online kredit. Riječ je kreditu novijeg datuma koji je zapravo odgovor na potrebe tržišta. Užurbani način života i kronični manjak vremena iznjedrili su poseban, online kredit. Prve su ga na tržište plasirale kreditne kuće koje su prepoznale potrebe klijenata.

Online kredit – do novca bez izlaska iz kuće

Online kredit je nenamjenski gotovinski kredit do kojeg se dolazi isključivo online putem. Za online kredit karakteristični su manji iznosi i kratak rok otplate. Cijeli proces, od podnošenja zahtjeva do samog potpisivanja ugovora, odvija se preko interneta. To znači da klijent ne mora ni izaći iz svog doma da bi dobio online kredit. Birokracija je u ovom slučaju svedena na minimum što omogućuje isplatu u roku od 24 sata.

Od dokumentacije potrebno je dostaviti sve što već imate kod kuće, što s drugim kreditima nerijetko nije slučaj. Online putem dostavljaju se preslika osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, a ako se radi o većim iznosima, potrebno je priložiti i posljednje tri platne odnosno mirovinske liste.

Online kredit bez jamaca i zaloga

Online kredit bazira se na manjim iznosima što u prijevodu znači da za financijsku instituciju predstavlja puno manji rizik nego na primjer stambeni kredit. Za online kredit zbog toga nije potreban nikakav zalog u vidu jamca, sudužnika ili bilo kojeg drugog instrumenta osiguranja. Time je olakšana sama obrada zahtjeva. Online kredit isplaćuje se u najkraćem mogućem roku od 15 minuta ili najduljem roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Online kredit – financijska injekcija koja spašava kućni budžet

Online kredit namijenjen je radnicima i umirovljenicima. Najbolja je injekcija u hitnim situacijama zato što novac stiže u roku od 24 sata. Pomaže u zatvaranju minusa na tekućem računu, otplati troškova popravaka, neplaniranih putovanja, iznenadnih obiteljskih obaveza i slično. Prigodan je za sve one koji ne žele dugoročne obaveze. Online kredit može se otplatiti već sa sljedećom plaćom i po potrebi uzeti novi.