Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator

Dizanje kredita nikada nije bilo lakše. Najraznovrsniji načini kreditiranja dostupni su preko interneta, a procedura je maksimalno pojednostavljena. U svega nekoliko koraka, klijent može doći do kredita, zajma ili pozajmice koja najbolje odgovara njegovim potrebama i sve to bez uvlačenja poslodavaca ili jamaca.

Prvi korak prije odabira kredita jest uvid u troškove istog. Koliko će iznositi mjesečna rata najbolje otkriva kreditni kalkulator. Na svojim ih internetskim stranicama imaju gotovo sve financijske institucije među kojima su banke, štedno-kreditne zadruge i kreditne kuće. Svrha kreditnog kalkulatora je da dočara visinu troškova, no njegov je izračun isključivo informativnog karaktera. Naime, naknade koje financijske institucije nameću ovise od mjeseca do mjeseca pa samim time ni kreditni kalkulator ne može dati točnu informaciju, ali može dati okvirni izračun.

Kreditni kalkulator – financijski alat koji kroji vaš budžet

Kreditni kalkulator idealan je alat za sve one koji si žele predočiti kako bi to bilo kad bi imali kredit. U svega nekoliko poteza mogu saznati koliko bi ih mjesečno koštao taj kredit i koliko bi za njega morali izdvajati. U skladu s izračunom može se posložiti kućni budžet i preusmjeriti novac koji se troši na stvari koje ne koristite. Ljudi nerijetko nisu ni svjesni na što sve troše pa ni ne vide kako im novac bježi iz novčanika.

Kako do što preciznijeg izračuna mjesečnog anuiteta

U kreditni kalkulator najčešće je za izračun mjesečnog anuiteta dovoljno upisati četiri varijable: iznos kredita, broj godina otplate kredita, valutu i kamatnu stopu. Precizniji kreditni kalkulatoru iziskuju još i nominalnu kamatnu stopu i visinu naknade za obradu kredita. Na temelju toga dobiva se izračun koji je gotovo identičan onome službenika u poslovnicama.

Najpopularnije vrste kredita su stambeni i gotovinski krediti. Stambeni svoje mjesto na listi najtraženijih duguju činjenici da vlada stimulira kupovinu prve nekretnine, dok se popularnost gotovinskih kredita povezuje sa slobodom koju pružaju. Naime, oni spadaju u nenamjenske kredite što znači da ih klijent može potrošiti kako god želi.

Koji je kreditni kalkulator najpopularniji?

Kreditni kalkulator za stambene kredite stoga je iznimno tražen. U njega se upisuju gore navedene četiri varijable, naknade za obradu kredita i nominalna kamatna stopa. Osim toga u izračun ulaze i druga dugovanja koje klijent kao što su na primjer krediti, pozajmice ili zajmovi te je li mu za podizanje kredita potreban jamac ili pak sudužnik.

Kod kreditnog kalkulatora za gotovinske kredita, princip je isti izuzev jamca i sudužnika koji najčešće nisu potrebni za manje iznose. Na temelju tog izračuna, može se vidjeti koliko je potrebno za kupovinu automobila, renovaciju dnevne sobe ili zatvaranje minusa na tekućem računu.