Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:29
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

brzi-krediti

Brzi krediti jednostavno su financijsko rješenje da dođete do novaca u gotovini bez javnih bilježnika. Koliko su ovi krediti zaista brzi govori podatak da su skoro svi krediti isplaćeni u istom danu, pod uvjetom da klijent zadovoljava minimalne uvjete koji se nalaze u zahtjevu.

Brzi krediti dobro će vam doći nemate li vremena za odlazak u banku, skupljanje papirologije i ostale dokumentacije. Čekajući na odobrenje ne znajući što će na kraju biti, krediti u banci često su komplicirani i izazivaju grčeve u želucu. Znajući da kod nas nema takvih problema naši klijenti uvijek nam se rado vračaju, te nas preporučuju svojim prijateljima i kolegama.

Razloga za traženje kredita može biti puno, no nama se ne trebate pravdati. Diskretna crta povučena između nas i naših klijenata omogućava vam da zatražite brzi kredit bez znanja drugih. Kako bi ste bili sigurni u nas i naše usluge, na raspolaganju vam stoje zaposlenici koji će vam uvijek dati najbolji savjet i smjernice uz pomoć kojih vam se pruža prilika da riješite svoje financijske probleme u kratkom roku.

Brzi krediti su kratkoročna usluga

Brzi krediti su kratkoročna usluga, no nisu jedina! Sve naše usluge koje nudimo su kratkoročne jer time klijentima pružamo mogućnost brze otplate kredita. Kod nas možete zatražiti određenu svotu novaca koja vam se isplaćuje direktno na tekući račun.

Do brzih kredita možete doći online koristeći tablet, pametan telefon ili računalo. Na našim stranicama nalaze se sve informacije koje je potrebno pratiti kako bi ste pravilno ispunili zahtjev i zatražili novac na vrijeme.

Čak i ako ste kreditno nesposobni to ne znači da vam brzi kredit neće biti odobren. Uvjeti odobravanja i isplate novaca su pojednostavljeni kako bi ste sa što manje problema mogli dobiti gotovinu u što kraćem roku.

Uz osnovnu dokumentaciju do brzih kredita

Sve što trebate kako bi novac bio u vašim rukama je nekoliko minuta vremena, te osnovnu dokumentaciju kojom potvrđujete da se doista radi o vama. Minimalni uvjeti potrebni za dobivanje kredita omogućit će vam da s novcem raspolažete unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Dođite na siguran i provjeren način do brzih kredita, bez straha od skrivenih troškova ili gubitka imovine. Kao i kod svake druge usluge tako i kod ove morate biti sigurni da možete na vrijeme otplatiti rate. Svi troškovi vračanja kredita su transparentni i vidljivi u naprijed na našim stranicama. Bez skrivenih rečenica poslujemo vrlo profesionalno i pouzdano što potvrđuje veliki broj naših korisnika u EU i svijetu.

Brzi krediti već danas

Brzi krediti mogu se zatražiti već danas, a rata vračanja ovisi o iznosu kredita te vremenskom odabiru na koji ste se odlučili. Zahvaljujući širokoj paleti usluga koju nudimo, imamo bogatu ponudu koju svakodnevno nadopunjujemo, razvijajući tako usluge koje prilagođavamo potrebama naših klijenata.

Ne dozvolite da nemate za režije, hranu, registraciju, troškove liječenja ili godišnji odmor. Uz brzi kredit sve je moguće. Riješite probleme na vrijeme znajući da vam možemo pomoći kada god vam zatreba.