Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za mlade

Krediti za mlade

Val iseljavanja koji posljednjih nekoliko godina trese Lijepu našu mahom je odnio mlade ljude. Ukupno se iselilo oko 350 tisuća ljudi među kojima većinu čine mladi i visokoobrazovani ljudi. Velik je to gubitak za ionako opterećeno gospodarstvo i mirovinski sustav koji je na rubu urušavanja. Kako bi zadržala ljude, vlada je započela subvencioniranje stambenih kredita za mlade. Mladim je tako omogućeno sufinanciranje mjesečnih anuiteta za kredite do unaprijed definirane visine iznosa. Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju postali su stoga iznimno traženi.

Krediti za mlade za školovanje

Krediti za mlade namijenjeni školovanju omogućuju povoljnije kamatne stope, rok otplate pa čak i poček same otplate. Njihovo kreditiranje nerijetko je sufinancirano od strane lokalne ili državne vlasti. Takvi su krediti namijenjeni preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom studiju. To su najčešće gotovinski brzi krediti s određenim iznosom novca. Takvim načinom kreditiranja i sufinanciranja, tvrtke ulažu u mlade i osiguravaju im radno mjesto po završetku studija.

Kakve kredite za mlade nude banke?

Mladi su rizična skupina kad su banke u pitanju. Oni ne mogu zadovoljiti njihove rigorozne provjere kreditne sposobnosti zbog čega nisu ni u mogućnosti dobiti kredit. Krediti za mlade u bankama najčešće su nenamjenski i s kraćim rokom otplate. Njihova linija kredita za mlade ima povoljnije uvjete, ali i dalje se oslanja na kreditna izvješća. Što znači da veću prednost imaju osobe zaposlene na ugovor na neodređeno vrijeme i oni čiji poslodavac ima dobar status. U nepovoljnijem statusu nalaze se osobe zaposlene na određeno vrijeme jer ih banke automatski smatraju većim rizikom.

Kakve kredite za mlade nude kreditne kuće?

Kreditne kuće osluškuju potrebe tržišta. Oslanjaju se na financijsku urednost, a ne na kreditnu sposobnost klijenta. Najvažnije im je da klijent ima redovna primanja i da uredno podmiruje sva svoja dugovanja. One nude nenamjenske kredite za mlade koje mogu iskoristiti za troškove školovanja, putovanja, kupnju automobila, podmirivanje minusa na tekućem računu, rekreaciju i hobije…

Do kredita za mlade može se doći isključivo online putem. Što je mladim i najpraktičnije zato što su sve navikli rješavati u najkraćem mogućem roku i to preko svojih mobilnih telefona. Podnošenje zahtjeva od dokumentacije podrazumijeva osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa, a po potrebi i posljednje tri plate liste. Ovo potonje ovisi o samoj visini kredita.

Krediti za mlade ne iziskuju nikakvu dodatnu dokumentaciju, potvrde poslodavaca ili pak ovjeru javnog bilježnika. Novac se isplaćuje po obradi zahtjeva, ali nikad dulje od 24 sata. To je iznimno bitno u hitnim situacijama kada vam je novac potreban odmah.