Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:10
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini kredit

Mini kredit

Prosječno hrvatsko kućanstvo na mjesečnoj razini rasteže kućni budžet do maksimuma. Preveliki troškovi i niske plaće u prijevodu znače da bilo kakva manja sitnica, može izazvati pravu financijsku krizu. Prije su se mnogi okretali obitelji i prijateljima za pomoć, a danas radije biraju financijske institucije. Neda im se objašnjavati gdje su i na što potrošili novac i zašto im je potrebna pomoć. Pozajmljivanje novca od najbližih, ma koliko se trudili tvrditi suprotno, mijenja dinamiku odnosa. I to ne nužno nabolje.

Banke i kreditne kuće posljednjih su godina veliki rivali što je izrodilo cijeli niz stvari od koji su profitirali klijenti. Među njima su brzi i jednostavni načini kreditiranja koji omogućuju da vam novac sjedne u najkraćem mogućem roku. Jedan od takvih je mini kredit. U svojoj ga ponudi imaju i banke i kreditne kuće, ali uz određene razlike.

Kako do mini kredita u bankama, a kako u kreditnim kućama?

Mini kredit bazira se na manjim iznosima i kratkom roku otplate što ga čini idealnim izborom za sve one koji ne žele dugoročne obaveze. Mini kredit u kreditnim se kućama može realizirati isključivo online putem, dok je kod banaka moguće tek djelomična realizacija preko interneta. Najčešće se može podnijeti zahtjeva za mini kreditom, ali ugovor se potpisuje isključivo u poslovnicama.

Do mini kredita bez ikakvog instrumenta osiguranja

S obzirom da se bazira na malim iznosima, mini kredit ne predstavlja prevelik rizik za banke i kreditne kuće. Nisu potrebne nikakve administrativne zabrane, što znači da ne treba uplitati poslodavca što je ljudima nerijetko bilo teško samo po sebi. Sada je taj korak uspješno izbačen.  

Mini kredit isplaćuje se u roku od 24 sata

Novac mini kredita isplaćuje se u najkraćem mogućem roku ako je dokumentacija kompletna. Rok isplate ne prezali 24 sata od obrade zahtjeva za mini kreditom. To je izuzetno dobro u izvanrednim situacijama kad vama je novac potreban odmah.

Kako što prije otplatiti mini kredit

U potrazi za mini kreditom treba se voditi vlastitim željama i mogućnostima jer ono što odgovara drugima ne mora nužno i vama. Najbolje je zatražiti nekoliko ponuda i uskladiti ih s budžetom. Jasna financijska slika pruža mogućnost preusmjeravanja novca u bržu otplatu mini kredita. Ali prije nego li se odlučite na prijevremeno otplatu, svakako vidite postoji li u ugovoru bilo kakva klauzula o tome kako ne biste platili penale.