Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.04.2020 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam

zajam

Od ulaska Hrvatske u Europsku uniju zajmovi su se vratili na listu najtraženijih načina kreditiranja. Europski fondovi omogućili su izvlačenje novca za poticanja razvoja ekonomije i poduzetništva. Takva vrsta zajma namijenjena je manjim i većim tvrtkama koje svojim idejama mijenjaju tržište, bilo da ulažu u inovativne ideje ili zapošljavaju veći broj ljudi. Prednost takvog zajma leži u povoljnijim uvjetima koji podrazumijevaju povoljniju kamatnu stopu, dulji rok otplate i poček od nekoliko godina. To uvelike pomaže poslodavcima u ostvarenju njihovih ciljeva.

Što je zajam?

Za zajam je karakteristična posudba dobra ili novaca pod unaprijed definiranim uvjetima. Za razliku od kredita, zajam se ne bazira na novcu već na bilo kojem dobru, bile to mjenice, nekretnine ili pokretnine. Zajam može biti namjenski ili nenamjenski kao i krediti, s time da je uvjerljivo popularniji ovaj potonji. Klijent ga ne mora utrošiti na točno određenu svrhu već ga može trošiti u skladu sa svojim potrebama. Takav je zajam puno fleksibilniji od namjenskog kojeg financijska institucija pomnije kontrolira pa i bilo kakvo odstupanje može kazniti.

Što se krije iza online zajma?

U moru dostupnih načina kreditiranja i posuđivanja novca, gotovo svi preferiraju zajam do kojeg mogu doći brzo i lako. Takav je upravo online zajam kojeg možete podići i bez izlaska iz kuće. Kreditne kuće omogućile su podnošenje zahtjeva i samo obradu zajam preko interneta. Čak ni za potpisivanje ugovora nije potrebno ići u poslovnicu već se isto može obaviti online putem. Na taj način ne gubi se vrijeme u dugim redovima, a klijenti vrijeme mogu utrošiti na čitanje ugovora. Imaju se vremena prije potpisivanja savjetovati s ekonomskim ili pravnim stručnjakom ukoliko imaju kakvih nedoumica.

Zajam se isplaćuje u najkraćem mogućem roku, ako je dokumentacija potpuna. Potrebno je priložiti tek presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Novac se isplaćuje u roku od 24 sata od obrade zahtjeva za zajmom. Takva je brza isplata promijenila način na koji tržište diše i natjerala banke da promijene način rad. Kod njih je moguća tek djelomična realizacija zajma online. Najčešće se tek zahtjeva može podnijeti preko interneta, dok se sve ostalo odvija u poslovnicama.

Kako što prije otplatiti zajam?

U potrazi za zajmom, vrlo je važno znati s kolikim budžetom raspolažete. Iako zvuči banalno, mnogi nisu svjesni koliko mogu izdvojiti na mjesečnoj bazi pa se zadužuju više nego što to mogu podnijeti. Najbolje je napraviti financijski plan u kojem su jasno razrađeni prihodi i rashodi. Tako ćete vidjeti koliko možete izdvojiti za otplatu zajma. Bilo kakve prijevremene otplate valja provjeriti s financijskom institucijom jer neke od njih naplaćuju penale.