Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za refinanciranje

krediti za refinanciranje

Stalni porast visine životnih troškova, natjerao je velik dio građana na refinanciranje postojećih kreditnih obaveza. Podizanje kredita najčešće za sobom povlači cijeli niz troškova, poput naknade za obradu kredita, troškova javnog bilježnika, biljega, procjene, interkalarne kamate i slično. Kad je u pitanju više kredita, radi se o pozamašnoj svoti. Refinanciranje u osnovi znači zatvaranje postojećih dugovanja novim kreditom. Time se sve obaveze podvlače po jedna te isti povoljniji kredit. Krediti za refinanciranje uzimaju se i kad se bilježe povoljnije kamatne stope kao što je sto slučaj kod stambenih kredita. Time se smanjuje mjesečna rata i ukupni troškovi koje ljudi najčešće imaju kad je u pitanju više različitih kredita.

Što su krediti za refinanciranje?

Krediti za refinanciranje spadaju u namjenske kredite koje su namijenjeni otplati postojećih kredita. Isti se zamjenjuju novim koji ima daleko povoljnije uvjete. Tek oko 30 posto kredita za refinanciranje isplaćuje se u gotovini. Taj se novac može potrošiti kako god klijent želi. Mnogi u tome vide veliku prednost jer osim što pokrivaju postojeće kredite, istovremeno imaju i gotovinu s kojom raspolažu u skladu sa svojim potrebama.

Nakon što se krediti za refinanciranje iskoriste, klijent mora dokazati da je novac iskoristio za zatvaranje postojećih kreditnih obaveza.

Krediti za refinanciranje – idealna opcija za velike kredite

Krediti za refinanciranje sastavni su dio ponude banaka i kreditnih kuća. I jedne i druge zahtijevaju urednu financijsku sliku, s time da se banke oslanjaju i na cijeli niz drugih faktora poput ugovora o radu, stanja poslodavca, statusa jamca i slično. Naime, klijenti koji imaju ugovor na neodređeno vrijeme imaju više šanse nego oni koji su zaposleni na određeno vrijeme jer za banke ne predstavljaju toliki rizik.

Krediti za refinanciranje idealni su za zatvaranje velikih kreditnih obaveza poput stambenih kredita i kredita za adaptaciju dok se manje mogu pokriti online načinima kreditiranja. Najčešće se radi o brzim online kreditima, pozajmicama i zajmovima koji se baziraju na manjim iznosima i kratkom roku otplate.

Manje obaveze refinanciraju se online kreditima

Njihova najveća prednost leži u brzini realizacije. Kreditne kuće omogućile su da se cijeli proces obavi iz udobnosti vlastitog doma. Sve od podnošenja zahtjeva pa do potpisivanja ugovora, može se obaviti prilaganjem dokumentacije preko internetske stranice. Dokumentacija je svedena na minimum i uključuje presliku osobne iskaznice, kartice tekućeg računa i po potrebi posljednje tri platne odnosno mirovinske liste. Cijeli je proces gotov za nekoliko minuta, a nekad je to trajalo i po par dana. Novac se zbog brzine samog procesa isplaćuje u najduljem roku od 24 sata.