Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za prezadužene

krediti za prezadužene

U raljama dugova našao se barem jednom svaki građanin Lijepe naše. Stravične brojke od 300 tisuća blokiranih govore o težini same situacije. Zaduženost je posljednjih godina iznimno visoka, a kako i ne bi bila kad prosječna primanja nisu dovoljna za pokrivanje osnovnih životnih troškova. Dio građana se zato zaduživao na tekućem računu i ušao u takozvani minus za koji su karakteristične visoke kamate. Samim time dugovi su se još brže gomilaju, pa mnogi ne vide izlaz. No izlaz postoji, a to su posebno osmišljeni krediti za prezadužene.

Krediti za prezadužene produkt su kreditnih kuća koje su predvidjele potrebe tržišta. Banke strogo odbacuju bilu kakvi pomisao odobravanja kredita onima koji su već u dugovima jer im isti predstavljaju preveliki rizik. Banke se oslanjaju na kreditna izvješća kojima je cilj spriječiti preveliku zaduženost građana No kreditne kuće prepoznale su potencijal u klijentima koji se žele riješiti tih istih dugova.

Krediti za prezadužene: Spas na dohvat ruke

Krediti za prezadužene, namijenjeni su kako im samo ime govori, građanima koji su se našli u dugovima. U bankama kreditnu sposobnost narušava i najmanji mogući dug od svega nekoliko eura, dok se kreditne kuće oslanjaju na financijsku urednost svojih klijenata. Najvažnije je da imaju redovna primanja. Krediti za prezadužene baziraju se na manjim iznosima i kratkom roku otplate što je idealno za sve one koji se žele izvući iz dugova, otplatiti minus na tekućem i slično.

Kako do kredita za prezadužene

Krediti za prezadužene izuzetno se brzo realiziraju. Sam proces od podnošenja zahtjeva do potpisivanja ugovora traje svega nekoliko minuta zato što se sve može obaviti iz udobnosti vlastitog doma. Nije potrebno dolaziti u poslovnicu niti prikupljati razne potvrde. Od dokumentacije prilažu se samo osobna iskaznica i kartica tekućeg računa te posljednje tri platne odnosno mirovinske liste. Novac se nakon toga isplaćuje najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Krediti za prezadužene bez instrumenata osiguranja

Nikakvi instrumenti osiguranja za dobivanje kredite za prezadužene nisu potrebni. Kako se radi o manjim iznosima, takvi krediti ne predstavljaju preveliki rizik. Otplaćuju se u kratkom roku na mjesečnoj bazi. Zato je dobro prije podnošenja zahtjeva vidjeti s koliko točno novca raspolažete kako biste kredite pravovremeno otplatili.

Pazite na lažne oglase

Prilikom traženja kredita za prezadužene treba dobro pripaziti. S obzirom na situaciju ljudi se dugova žele što prije riješiti pa od brzine ne vide sve zamke koje se kriju u lažnim oglasim. Naime, na tržištu djeluje jako puno nelegitimnih kreditnih kuća koje love u mutnom. Novac isplaćuju na ruke čime si ostavljaju prostora za prevare. Legitimnost se može provjeriti u sudskom registru ili na stranicama Hrvatske narodne banke.