Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.04.2020 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca!

Ovu situaciju najbolje će moći prepoznati osobe koje su osjetile to na vlastitom iskustvu. Biti kreditno nesposoban u trenutku kada redovito dobivate primanja na tekući račun je i više nego frustrirajuće. Međutim poslodavci se u današnje vrijeme rijetko odlučuju na zapošljavanje svojih radnika s ugovorom na neodređeno. Ne mareći pritom kakve posljedice mogu učiniti svojim radnicima, poslodavca je nerijetko briga za vaš privatan život i probleme u kojima se možete naći.

S druge strane banke se ograđuju od svega pravdajući se vlastitim ugovorima i uvjetima poslovanja prema kojima gotovo da i nemate neka prava kada je u pitanju pozajmica. Za većinu radnika i dalje je normalan život samo san. Strepeći od novih računa i ovrha, preživljavaju iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec tonući sve dublje u financijske probleme.

Stanite tome na kraj! Ne dozvolite da radi svojih poslodavaca živite u teškim uvjetima opterećeni kreditima i sudskim tužbama.

Pozajmice bez ovjere poslodavca možete dobiti kod nas već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije, bez javnih bilježnika, potvrda poslodavaca, banaka i ostale papirologije koja će usporiti cijeli proces.

Zašto brze pozajmice bez ovjere poslodavaca kod nas?

Razloga za to je i više nego dovoljno. Prije svega tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju. Ferratum nudi svoje usluge u 23 zemlje diljem Europe i svijeta. Ferratum bank svojim klijentima nudi brze, lako dostupne i diskretne zajmove, dostupne putem bilo kojeg uređaja (PC, tablet, smartphone), a isplata zajma je moguća već unutar nekoliko minuta nakon prijave. U svakom trenutku možemo pružiti uslugu kao što su brze pozajmice bez ovjere poslodavca.

Sve naše usluge su provjerene sigurne i jednako brze. Uz maksimalnu diskreciju i profesionalan pristup prema svakom klijentu nastojimo sklopiti suradnju na obostrano zadovoljstvo. Do brze pozajmice bez ovjere poslodavca možete doći u samo nekoliko klikova mišem. Uz osnovnu dokumentaciju i minimalne uvjete do pozajmice u gotovini direktno na tekući račun.

Pozajmice online

Naše pozajmice garantiraju sigurnu, brzu i provjerenu isplatu novca. Zahvaljujući stalno razvoju novih usluga te praćenju i analizi tržišta, u mogućnosti smo vam ponuditi i druge vrste pozajmica, kredita i zajmova.

Ne čekajte da bude kasno

Razmišljate li o tome da li nam se obratiti i li ne, gubite vrijeme i vaši troškovi mogu se znatno povećati. Ne čekajte da bude kasno jer brze pozajmice bez ovjere poslodavca mogu biti na vašem računu već danas. Naši zaposlenici kreću u obradu vašeg zahtjeva onog trenutka kada nam pošaljete sve potrebne informacije. Obratite nam se s povjerenjem jer mi smo provjerena tvrtka s višegodišnjim iskustvom u financiranju.