Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:55
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kratkoročni krediti

Zanimaju vas brzi kratkoročni krediti?

Svi jednom u životu dođemo do vrha stepenica, do ruba ili mjesta kada nam se čini da izlaza nema. Financije su te koje nas guraju ka istom tom rubu, odnosno bezizlaznom mjestu. Jedan od sigurnih načina kako se u tom trenutku spasiti jesu brzi kratkoročni krediti. Ljudi se često pitaju trebaju li podići kredit, no ponekad je to jedini izlaz i spas za vaše financije. Nitko od nas ne voli niti banke, niti kreditne kartice, minuse, kredite i slično no svi smo korisnici barem jednog od navedenog. Zašto je to tako, odgovor leži u niskim primanjima, neredovitom poslu, neplaniranim troškovima koji nas uvijek pogode onda kada nam to najmanje odgovara.

Naši brzi krediti mogu se isplatiti već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Kada govorimo o kratkoročnim kreditima tada mislimo na kredite koji se odobravaju do 12 mjesečnih rata. Ovisno o vašoj potrebi kod nas možete zatražiti iznos novca jasno prikazan na stranici zajedno sa svim troškovima bez skrivanja i sitnih slova.

Zanima li vas kako se mogu zatražiti brzi kratkoročni krediti

Ne gubite vrijeme okrećući brojeve, te tražeći način na dođete do kredita. Čak i onda ako ste za svoju banku kreditno nesposobni to ne znači da vam mi nećemo odobriti i isplatiti kredit. Kratkoročni krediti mogu se zatražiti ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na našoj stranici, a sve to uz samo osnovnu dokumentaciju i tek nekoliko minuta vašeg vremena. Naravno, jedan od preduvjeta kako bi ste bili korisnik naših usluga je da morate biti punoljetni, te vaš tekući račun u banci ne smije biti zaštićen niti blokiran.

Brzi kratkoročni krediti su pomogli mnogim ljudima koji nisu vjerovali da na ovako jednostavan način mogu dobiti novac i njime otplatiti svoje dugove. Niz prednosti koje vam pružaju ovakve usluge čine nas sve traženijima. Ne dozvolite si ovrhu i blokadu radi nekoliko stotina ili tisuća kuna.

Kratkoročni krediti putem tableta i telefona

Sve naše usluge su prilagođene tabletu, pametnom telefonu i kompjuteru kako bi ste na što brži i lakši način mogli pristupiti obrascu za kratkoročni kredit. Ispunjavate li minimalne uvjete koje smo za vas postavili novac može biti na vašem tekućem računu u jednom danu.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo tako dobri i poznati.