Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi sms zajam

Zanima vas brzi sms zajam?

Novo stoljeće dovelo nam je i niz novih i inovativnih usluga na financijskom tržištu. Nekada ste samo mogli sanjati kako iz udobnosti i topline vlastitog doma šaljete zahtjev za zajmom, a on vam bude odobren u jednom danu. Danas je to jedna potpuno normalna stvar koju smo kao prvi predstavili u Hrvatskoj. O čemu se točno radi. Brzi sms zajam je usluga kojom naši postojeći klijenti mogu zatražiti novac slanjem sms koda. Kako bi ste mogli koristi uslugu sms zajma potrebno je prvi puta zatražiti uslugu online, preko interneta i kada ju u cijelosti otplatite, svaki sljedeći put to ćete moći odraditi još brže i još jednostavnije.

Brzi sms zajam ima niz prednosti gdje je klijent u biti vrlo mobilan i gotovo neograničen. Zašto to kažemo. U slučaju da ste naš postojeći klijent koji je koristio već usluge zajma onda znate kako smo mi u biti jednostavni i ne volimo komplicirati. U cilju nam je da vam što prije isplatimo brzi zajam zato vam pružamo mogućnost da sa što manje poteškoća, papirologije i izgubljenog vremena dođete do novaca na tekućem računu. Ima li što brže od slanja sms poruke s kodom nakon kojeg samo morate kratko pričekati i već ćete moći trošiti svoj novac.

Kako zatražiti brzi sms zajam

Sve ovo štedi vaše dragocjeno vrijeme, te ubrzava kompletan proces isplate zajma na vaš račun. Upute kako i na koji način nam se možete obratiti za brzi sms zajam dobit ćete nakon što otplatite prvi zajam u cijelosti. Više nikada ne morate razmišljati da li ćete imati novaca za platiti režije i pokriti dugove koji su vam se nagomilali.

Zaboravite na stajanje u redovima i gužvanje na šalterima, skupljanje papirologije i odlaske po nekoliko puta u banku. Mi štedimo vaše vrijeme i novac pružajući vam jedinstvenu priliku koja se ne propušta. Bez bilježnika i potvrda poslodavaca koristite brzi sms zajam i u jednom danu dođite do gotovine u e.

Uz brzi sms zajam imamo široku paletu drugih usluga financiranja kojima možemo pomoći vama, vašoj obitelji ili prijateljima da svoje dugovanje podmire što brže. Bitno je znati kako su sve naše usluge kratkoročne i mogu se zatražiti s maksimalnim rokom otplate do 18 mjesečnih rata.

Što se tiče troškova, oni su transparentni i jasno prikazani na našim stranicama koje možete posjetiti putem pc-a, tableta ili pametnog telefona. Mi ne poslujemo s ciljem da vas prevarimo!

Obratite nam se za brzi sms zajam što prije.