Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.04.2020 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas brzi zajam isplata odmah?

Ako ste slučajno u potrazi za brzim zajmom i rješenjem koje će dovesti do brze isplate novca, vjerujemo kako tražite stranicu od povjerenja. Dobrodošli na brzepozajmice.com jer kod nas možete dobiti brzi zajam na jednostavan način. Naše usluge mogu biti itekako korisne onda kada vam je potrebna brza isplata zajma. Kako bi ste došli do zajma sve što morate učiniti je da zatražite zahtjev i ispunite minimalne uvjete koje smo za vas postavili.

Brzi zajam uz isplatu odmah moguće je dobiti već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i razvoju u financijskim uslugama možemo vam pomoći različitim načinima financiranja.

Novac je ponekad jedini izlaz i rješenje za vaš spas. U situaciji koja od vas zahtjeva brzu isplatu donesite pravu odluku radi koje nećete žaliti.

Brzi zajam isplata odmah bez kamata

Kao i kod svake banke tako i kod nas dolaze određeni troškovi s posuđenim novcem. Međutim mi nemamo kamatu već uračunavamo troškove obrade zajma koji ovisi o visini traženog iznosa, te periodu vračanja zajma. U mogućnosti smo vam odgovoriti u nekoliko minuta od primitka Vaše prijave, tako da možete staviti svoje brige na stranu i biti opušteni znajući da možete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Brzi zajmovi isplata odmah naša su jedinstvena usluga kojom vam pružamo priliku da u najkraćem vremenskom periodu podmirite svoje račune i troškove.

Brzi zajam isplata odmah preko računa

Morate znati kako mi ne poslujemo na crno niti isplatu novaca ne vršimo na ruke. Zahvaljujući online poslovanju, vašu prijavu i podatke možemo obraditi u vrlo kratkom roku, te izvršiti odgovarajuću svotu novca na vaš tekući račun u banci. Jedan od uvjeta je da vam račun ne smije biti blokiran niti zaštićen. Što se tiče tekućeg računa, on može biti otvoren u bilo kojoj banci u Hrvatskoj.

Brzi zajam bez kreditne sposobnosti

Iako danas biti kreditno nesposoban i nije tako teško, zahvaljujući stalnim opomenama, neredovitim plaćama i čestim otkazima ljudi su sve više na crnim listama i dolaze u zonu kreditne nesposobnosti. Time su njihove financije znatno ograničene što naravno otežava normalan svakodnevan život i aktivnosti.

Prednost naših usluga je u tome što ne gledamo vašu kreditnu sposobnost, nama nije bitno radite li na određeno ili neodređeno, imate li aktivan kredit ili minus po kreditnim karticama. Tu smo da vam pokušamo pomoći kako bi ste zatvorili sva svoja dugovanja.

Poslujemo s preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika diljem EU i svijeta. Dio smo Ferratum Grupe, vodećeg pružatelja financijskih mobilnih usluga gdje nudimo diskretne i lako dostupne brze zajmove uz isplatu odmah. Obratite nam se s povjerenjem.