Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dobiti kredit

Pitate li se kako dobiti kredit odgovor ćete vrlo brzo dobiti. Današnja vremena i tehnologija omogućavaju vam da do kredita dođete puno jednostavnije nego ste to mogli u prošlosti. Jedna od novijih usluga svakako je mogućnost da dođete do kredita čak i ako ste kreditno nesposobni. Zajam.hr pobrinuo se za vašu financijsku nestabilnost i sve one koji vode borbu s novčanim problemima.

U slučaju da vam je potreban brzi kredit kod nas ga možete zatražiti u svega par klikova mišem.

Kako dobiti kredit odmah

Svi naši zaposlenici djeluju i reagiraju odmah nakon što dobijemo vaš upit. Realizacija i odobravanje kredita ovisi o vama i tome da li ste ispunili minimalne uvjete koje smo za vas postavili. Bitno je da nam pošaljete traženu dokumentaciju što prije kako bi smo vam isto tako mogli što prije odobriti kredit. Zanima li vas kako dobiti kredit odmah, potrebno je ispuniti naš zahtjev za kreditom, navesti točne podatke i poslati nam na uvid. U slučaju da je sve u redu novac na vašem računu može biti već za 15 minuta od kada nam dostavite potpisanu dokumentaciju.

Kako dobiti kredit preko interneta?

Naše poslovanje bazira se isključivo putem interneta, što znači online. Kod nas je prijava za kredit, odobravanje kredita, te isplata na vaš račun putem interneta. Mi svoje stranke ne primamo u ured, niti se s njima nalazimo na ulici. Isplata novaca vrši se isključivo putem interneta, nikako ne na ruke. Ovo je ujedno najbrži i najsigurniji način poslovanja i za vas i za nas. Korištenjem naših usluga svaki klijent štedi svoje vrijeme, jer da bi ste nam se obratili dovoljno je imati samo internetsku vezu. Naše usluge su dostupne iz cijele Hrvatske i prilagođene su tabletu, mobitelu i PC-u.

Ne trošite vrijeme tražeći način kako dobiti kredit jer naše usluge su provjerene od tisuća korisnika diljem Hrvatske i EU. Transparentan uvid u sve troškove možete pogledati na našim stranicama i to bez skrivanja i sitnih slova. Trebate li kredit obratite nam se s povjerenjem.