Koliko novca trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:40
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do novca hitno

Zanima vas kako doći do novca hitno?

Kako doći do novca hitno vrlo je često pitanje koje si građani svakodnevno postavljaju gledajući u svoj novčanik i bankovni račun. Sve lošija financijska situacija u državi, nedostatak radnih mjesta, česti otkazi, te redovite opomene i ovrhe uzrok su tome što tražimo način kako pobjeći iz krize. Ako vam se pri tome pokvari vozilo ili dogode neočekivani troškove problem postaje još i veći.

Nalazite li se u financijskom škripcu, zajam.hr ima rješenje i odgovor na pitanje, kako doći do novca hitno!

Saznajte kako doći do novca hitno i jednostavno

Poslovati s nama znači poslovati transparentno i sigurno. Svi troškovi su transparentni i unaprijed prikazani svakom klijentu, bez laganja i skrivanja. Onoliko koliko piše na našoj stranici toliko u konačnici klijent vrača. Našim uslugama jedno je ipak zajedničko. Iako redovito radimo na razvoju i unapređenju usluga one su u Hrvatskoj inovativne i pružaju klijentima da već u jednom danu dobiju novac na svom računu.

Do novca nikad brže

Uz minimalne uvjete i samo osnovnu dokumentaciju zatražite novac u nekoliko klikova mišem. Isplata moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Zadovolji li klijent naše uvjete s novcem će moći raspolagati bez ikakvog nadzora. Nama se ne trebate pravdati kako i na što ćete trošiti novac koji vam posudimo. Bitno je da mjesečnu ratu platite na vrijeme kako bi ste i u budućnosti mogli računati na poslovanje s nama ako se za to ukaže potreba.

Kako doći do novca hitno, preko interneta

Cjelokupno naše poslovanje svodi se na Internet. Kako bi smo brže i lakše komunicirali, te obradili vaš zahtjev, štedimo na vremenu koje ćete potrošiti na nas. Bez da odlazite iz svog stana ili kuće iskoristite priliku i obratite nam se putem kompjutera, pametnog telefona ili tableta jer upravo smo prilagodili sve usluge tako da su dostupne bilo kada i bilo gdje. Bez javnih bilježnika i nepotrebnih biljega, potvrda poslodavaca i raznik izvadaka dođite do novca potrebnog za rješavanje vaših financijskih problema.

Za nas su svi klijenti jednako važni i tako s njima vodimo poslovanje. S ciljem da sklopimo posao na obostrano zadovoljstvo trudimo se uči vam maksimalno u susret.

Saznajte kako doći do novca hitno bez da to saznaju drugi

Naš mentalitet je takav da većina građana ponekad jednostavno niti sama sebi ne želi priznati kako im nedostaje novac. Smatrajući to sramotnim skrivaju od drugih da im je potrebna financijska pomoć. Želite li doći do novca bez da to znaju vaši prijatelji ili rodbina onda ste na pravom mjestu. Zajam.hr čuva sve vaše podatke i ne dijeli ih s drugima. U potpunom miru i maksimalnoj diskreciji možete zatražiti novac gdje vam pritom nećemo postavljati privatna pitanja na koja bi ste možda trebali odgovoriti da su u pitanju vaši prijatelji ili rodbina.

Ne trošite vrijeme pitajući se kako doći do novca hitno. Jednostavno, obratite nam se s povjerenjem i zatražite uslugu zajma novca dok vaši troškovi ne budu još veći.