Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti crna lista ne smeta

Tražite li rješenje za kreditom pritom ne razmišljajući o crnoj listi na kojoj se nalazite vjerujemo kako vam možemo pomoći. Svi smo upoznati s činjenicom što je crna lista i što nam onda donosi. Zato se na sve načine pokušavamo izboriti da tamo ne dospijemo nikada. Ponekad je to lako izbjeći no ponekad postoje situacije kada vam je to nemoguće. Izgubili ste posao, plaća vam se naglo smanjila ili nešto treće, sve su to situacije zbog kojih čovjek možete kasniti s otplatom obveza, a to je dovoljno da vas banka kazni.

Period koji je ispred vas dok se vi nalazite na crnoj listi nije nimalo ugodan i može stvoriti kod čovjeka niz dodatnih problema i troškova. To je jedan od razloga zašto smo za vas stvorili uslugu krediti, crna lista ne smeta.

Krediti crna lista ne smeta neće vas prevariti

Mi ne poslujemo na način da zavaramo ljude. Poslovati s nama znači poslovati sigurno i profesionalno. Radimo već dugi niz godina te posjedujemo iskustvo u financiranju. Pomogli smo velikom broju klijenata u EU i svijetu koji mogu i danas računati na našu pomoć kada god to bude potrebno

Usluga krediti crna lista ne smeta odobrava se kratkoročno

Usluga krediti crna lista ne smeta u mogućnosti vam je odobriti do 12 mjesečnih rata. Sve naše usluge su kratkoročne što vam ide u prilog. Znajući da ćete vrlo brzo otplatiti podignuti kredit možete se vrlo lako financijski oporaviti i krenuti ispočetka planirajući planove za budućnost.

Krediti crna lista ne smeta je online usluga bez natezanja

Naš poslovni cilj prije svega je poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Mi svojim klijentima ne okrećemo leđa. Uvjeti za podizanje kredita kod nas znatno se razlikuju, tako vas npr. nećemo tražiti dodatnu papirologiju, izvatke iz banaka, hrok-a, papirologiju poslodavaca i javnih bilježnika. Krediti crna lista ne smeta mogu se zatražiti ispunjenjem zahtjeva u svega nekoliko minuta.

U samo par jednostavnih koraka do kredita kojima crna lista ne smeta

Mi volimo reći kako su naši potencijalni klijenti udaljeni od kredita svega samo par minuta. Kredit možemo isplatiti direktno na vaš tekući račun već unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Trebate li hitno novac, izdvojite nekoliko minuta vremena i putem tableta, pametnog telefona ili kompjutera zatražite određeni iznos kredita. Pošto poslujemo isključivo preko interneta, možete nam se obratiti onda kada vi to želite. Čekamo vaš zahtjev i vrlo rado ćemo vam dati odgovore i savjete na svako vaše pitanje.