Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Kod određenih vrsta kredita bitna stavka koju klijent mora u banci zadovoljiti je da bude zaposlen za stalno. Kako je to kod nas u državi sve veća rijetkost, mnogi radnici i njihove financije dovedene su u ozbiljne probleme. Radom na određeno vrijeme vaša pozicija kao radnika i njegovih prava bitno se mijenja. To je jedan od razloga zašto mi svojim klijentima pružamo usluge kreditiranja iako rade na određeno.

Što su to krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Iz samog naziva usluge može se očitati kako su ovo krediti koji se odobravaju svim zaposlenim osobama bez obzira da li je to za stalno ili ne.  Veliki broj poslodavaca iz raznih razloga nastoji svoje zaposlenike držati na ugovoru što je dulje moguće, pritom ne mareći za njihove potrebe. Podizanje kredita je itekako potreba nađete li se u nepredvidivoj i neplaniranoj situaciji koja iziskuje dodatne troškove.

Zašto krediti za zaposlene na određeno vrijeme kod nas?

Bez obzira koji su razlozi podizanja kredita, mi vas nikada nećemo pitati za to. Novac će odmah nakon odobrenja biti uplaćen na vaš tekući račun u gotovini i s njim možete raspolagati onako kako vit o želite. U našoj ponudi imamo široku paletu sličnih usluga financiranja do 12 mjeseci.

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme isplaćuju se unutar jednog dana

U većini slučajeva kod nas je kredit odobren u istom danu. Ispunjava li korisnik minimalne uvjete kredit će biti isplaćen unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Radimo brzo s ciljem da što prije isplatimo novac. Novac se isplaćuje elektroničkim putem direktno na račun u banku. Bez obzira na vašu kreditnu povijest, stanje na tekućem računu, dali ste kreditno sposobni ili niste, potrebno je imati otvoren važeći tekući račun u bilo kojoj banci, te redovita primanja i vaš zahtjev biti će odobren i prije nego ste se nadali.

Kada vam svi drugi okrenu leđa i odbiju vas, mi ćemo vam pomoći. Transparentno su prikazani svi troškovi i vrlo lako možete pogledati koliko vračate s obzirom na novac koji ste zatražili. Bez skrivanja i laganja nudimo kredite za zaposlene na određeno vrijeme.