Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.04.2020 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novčane pozajmice bez zaloga

Trebaju vam novčane pozajmice bez zaloga?

Kada želimo od nekoga posuditi novac tada je najbolja opcija da to učinimo što brže i jednostavnije. Novčane pozajmice bez zaloga svakako spadaju u jednu od takvih usluga iz više razloga. Prije svega kod nas možete zatražiti pozajmicu bez zaloga. Zalogom se smatra pokretna i nepokretna imovina, no mi nismo ovdje da vam oduzimamo već da vam pružimo mogućnost otplate vaših troškova.

Do novčane pozajmice bez zaloga i provjera

Svoje klijente ne provjeravamo da li se nalaze na crnoj listi ili ne, ne tražimo ih ispise računa, potvrde poslodavaca i javnih bilježnika, no to ne znači da ne morate zadovoljiti minimalne uvjete kako bi ste mogli s nama poslovati. Trebate li hitne novčane pozajmice bez zaloga, zajam.hr je vas osigurao novac u kunama i gotovini s mogućnošću otplate do 12 rata.

Novčane pozajmice bez zaloga su kratkoročna usluga

Sve naše usluge su kratkoročne pa tako i ova usluga. Klijenti koji kod nas imaju neku od usluga najčešće ih otplate u prvih nekoliko mjeseci. Na ovaj način možete svoje dugove zatvoriti vrlo brzo, bez da se godinama povlačite po bankama tražeći način i rješenje za svoje financije.
Sve naše usluge vezane su za Internet tako da nam se možete obratiti gdje god se nalazite. U slučaju da ne volite stajati u redovima kako je to danas uobičajeno, naša usluga na prvu će vam se svidjeti. Mi štedimo vaše vrijeme i novac. Uz minimalne uvjete poslovanja novčane pozajmice bez zaloga je stvarno lako dobiti.

Zašto novčane pozajmice bez zaloga kod nas

Naše novčane pozajmice su sigurne i provjerene. Kada kažemo sigurne mislimo na to da svoje klijente ne varamo niti nam je to u cilju. Zašto provjerene? Zato jer poslujemo u zemljama diljem EU i svijeta, te naše usluge koristi veliki broj građana koji nam je pružio povjerenje. Svaki vaš zahtjev trudimo se realizirati u što kraćem roku kako bi smo vam mogli isplatiti novac već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Prema svakom od naših klijenata imamo jednako profesionalan pristup čineći tako poslovanje kvalitetnije i pristupačnije. Trebate li novčanu pozajmicu bez zaloga svakako vam možemo pomoći da već danas raspolažete sa novcem na svom računu.