Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 28.09.2021 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice isti dan isplata

Svakome od nas se dogodila situacija u životu kada nam je falio novac kojim bismo pokrili svoje financijske probleme. Situacije su nepredvidive, a samim time i troškovi koji s njima dolaze. Kada se dogodi neočekivani problem nitko ne pita dali u tom trenutku imate ili ne imate novac. Važno je samo da novac stvorite što je prije moguće. Bez obzira o kakvoj s situaciji radilo, da li vam je potreban novac za lijekove, troškove liječenja, godišnji odmor, kupovinu poklona ili popravak vozila, mi smo ti koji vam možemo pomoći oko pozajmice isti dan.

Isplata pozajmice isti dan na račun

Jedna od najboljih stvari kod naših usluga je ta da su one instant! Pozajmica isti dan može biti isplaćena direktno na vaš tekući račun unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ove pozajmice su kratkoročne s rokom otplate od 15 do 90 dana. Svi troškovi su unaprijed transparentno prikazani, tako da možete biti sigurni kako vas mi nećemo prevariti. Cilj našeg poslovanja je odobriti i isplatiti pozajmicu što je brže moguće. Time nastojimo pomoći našim klijentima da svoje financije riješe i prije nego su očekivali.

Kako poslujemo putem interneta tako i sve isplate radimo isključivo elektronski. Isplata pozajmice isti dan moguća je ako imate valjani tekući račun otvoren u bilo kojoj banci s time da po računu imate mjesečna primanja i da tekući račun nije blokiran.

Poslovanjem s nama ste sigurni

Kako je u zadnje vrijeme proteže sve više pitanja oko toga što je legalno, a što ne moramo vam napomenuti kako smo mi tvrtka koja posluje s velikim brojem zadovoljnih korisnika. Sumnja određenih ljudi potaknuta različitim neugodnim iskustvima dovodi u upit ovakav način poslovanja, no ne i poslovanje s nama! Obratite nam se s povjerenjem jer Ferratum nudi svoje usluge u 23 zemlje diljem Europe i svijeta. Ferratum bank svojim klijentima nudi brze, lako dostupne i diskretne zajmove, dostupne putem bilo kojeg uređaja (PC, tablet, smartphone), a isplata zajma je moguća već unutar nekoliko minuta nakon prijave.

Pouzdana i provjerena isplata pozajmice isti dan

Svako poslovanje ima svoju viziju, misiju i ciljeve, pa tako i naše. Cilj nam je zadovoljan klijent, stoga vodimo politiku na obostrano zadovoljstvo s namjerom da uvijek možete računati na nas. Kako ne bi ste morali pitati prijatelje i rodbinu da vam posude novac, znajući da ćete time morati odgovoriti na možda čak i neugodna pitanja, zajam.hr vam pruža da u potpunoj diskreciji i miru dobijete traženi iznos novca.

Zar razliku od banaka gdje odobrenje i novac čekate danima, kod nas sve to dobijete unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Onog trenutka kada napravite prijavu počinje obrada i proces odobravanja pozajmice isti dan. Iako naši klijenti dolaze iz cijelog svijeta gdje imaju mogućnost isplate pozajmice na različite načine, oni se uvijek rado vrate upravo nama. Potaknuti pozitivnim iskustvom i načinu rješavanja svojih problema u kratkom vremenu zajam.hr je mjesto gdje provjereno možete i vi zatražiti isplatu pozajmice isti dan. Obratite nam se s povjerenjem i bez straha i strepnje riješite dugove odmah nakon isplate pozajmice.