Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na ostatak primanja

Zanimaju vas pozajmice na ostatak primanja?

Ove pozajmice najčešće koriste osobe kojim je račun opterećen kreditom ili drugim mjesečnim izdacima, te im preostali novac nije dovoljan za normalan život i funkcioniranje. Pod raznim pritiscima ljudi se često dovedu u situaciju iz koje nema izlaza, no zato smo mi ovdje kako bi smo im pomogli. Ponekad je nemoguće utjecati na okolnosti pa je zato vrlo lako doći u minus ili trošak koji će upropastiti sve vaše buduće planove. Kako to ne bi bilo tako pobrinuli smo se uslugom pozajmice na ostatak primanja.

Pozajmice na ostatak primanja ne utječu na vašu kreditnu sposobnost što znači da ne morate biti zaposleni na neodređeno vrijeme ili imati pozitivnu kreditnu povijest kako bi smo vam odobrili pozajmicu. Ovo su brze pozajmice bez ovjere poslodavca koje možete dobiti uz osnovnu dokumentaciju.

Saznajte kako doći do pozajmice na ostatak primanja

Prije svega posjetite link postupak prijave koji se nalazi na našoj stranici i dalje jasno pratite korake. Bitno je zadovoljiti minimalne uvjete koje smo za vas postavili kako bi smo mogli sklopiti suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Između ostalog važno je kao i svugdje da svoje mjesečne obveze plaćate na vrijeme kako bi smo i u budućnosti mogli nesmetano dalje poslovati.

Prema svakom klijentu imamo profesionalan pristup, te maksimalnu susretljivost prilikom bilo kakvih pitanja i nejasnoća.

Do pozajmice na ostatak primanja u jednom danu

Isplata pozajmice moguća je već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Ovako brzo doći do novca i to na siguran način ne možete baš svugdje, no mi smo se pobrinuli da u potpunoj diskreciji i miru imate tu priliku i mogućnost. Bez obzira nalazite li se negdje vani, u kući, na poslu ili službenom putu svoj zahtjev možete uvijek poslati zahvaljujući našem online poslovanju koje vodimo isključivo putem interneta.

Pozajmice na ostatak primanja isključivo putem interneta

Mi poslujemo online i ovo je najsigurniji i najbrži način i rješenje kako doći do novca. Obratiti nam se možete bez opterećenja onda kada mislite da vam treba naša pomoć. Zahvaljujući internetnu pokriveni smo i dostupni iz cijele Hrvatske. Za naše usluge dovoljno je posjetiti Internet stranicu preko tableta, mobitela ili PC-a i zatražiti pozajmice na ostatak primanja.

Mi vaše podatke ne dajemo nikome

U slučaju da se bojite za svoju privatnost, kod nas za to ne morate brinuti. Sve usluge i kompletno poslovanje baziramo na tome da čuvamo podatke svojih klijenata i ne dijelimo ih s nikim. Kod nas nema neugodnih i privatnih pitanja, nećete morati odgovarati i pravdati se kao što je to slučaj kada se za pomoć obratite svojoj rodbini ili prijateljima. Mi vaše probleme i privatnost odvajamo od poslovanja i to nas se ne tiče. S novcem možete raditi što god poželite istog onog trenutka kada dobijete uplatu na tekući račun. Obratite nam se već danas i zatražite pozajmicu u eurima i gotovini.