Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tko posuđuje novac

U slučaju da tražite nekoga tko posuđuje novac, zajam.hr ima za vas sigurnu i brzu uslugu posudbe novca. Zahvaljujući ovoj usluzi novac na vašem računu može biti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Kada se nađemo u teškoj financijskoj situaciji, pitamo se tko posuđuje novac. Odgovor na to nije lako dobiti, iako se oglasi nalaze svuda oko nas. Kod posudbe novca nije važno samo posuditi novac, već je važno da to učinite na siguran i legalan način. Zato vam mi nudimo posudbu novca s opcijama koje su provjerene.

Da li znate tko posuđuje novac isti dan?

U slučaju da ste zadovoljili minimalne uvjete koje smo za vas postavili isplatit ćemo vam novac vrlo brzo. Naše usluge su kratkoročne i možete iz zatražiti do 12 mjesečnih rata. Mi smo najbolja opcija u hitnim situacijama jer kod nas nema sitnih slova i skrivenih rečenica. Novac isplaćujemo isključivo na tekući račun koji ne smije biti zaštićen niti blokiran.

Tko posuđuje novac preko interneta

U slučaju da ste barem jednom bili u situaciji kada ste trebali novac, vjerujemo kako ste primijetili niz oglasa koji se nalaze oko vas. Na tv-u, radiju, internetu, vani na stupovima, autobusnim stanicama … Postoji veliki broj onih tko posuđuje novac. Mi isključivo poslujemo preko interneta jer to je za klijenta najbrže i najsigurnije poslovanje. Za prijavu su vam dovoljni tek osnovni dokumenti, a obrada vaših podataka ide odmah nakon što nam pošaljete sve potrebne podatke i ispunite obrazac. U svakom trenutku smo vam spremni pomoći i ponuditi najbolje rješenje kojim će se vaše financijska situacija oporaviti.

Mi smo rješenje na pitanje tko posuđuje novac

Kako bi ste mogli poslovati s nama potrebno je da budete u radnom odnosu, bez obzira da li je to na određeno ili neodređeno. Kod isplate novaca klijent može imati otvoren tekući račun u bilo kojoj banci. Bez javnih bilježnika i potvrda poslodavaca, bez provjere kreditne sposobnosti dođite do gotovine u jednom danu. Naši uvjeti razlikuju se od onih u vašoj banci, zato ako ste za banku kreditno nesposobni to ne znači da ste kreditno nesposobni i za nas. Obratite nam se s povjerenjem preko tableta, pc-a ili pametnog telefona u bilo koje doba i s bilo kojeg mjesta. Kod nas nema čekanja!