Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.04.2020 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet zajam

Zanima vas Internet zajam?

U današnje vrijeme jedan od najjednostavnijih načina kako doći do novaca je Internet zajam. No iako je sve više stranica i onih koji se bave Internet zajmom upozoravamo vas da kod toga budete oprezni. Ako ste u potrazi za novcem vjerujemo kako ste sigurno vidjeli oglase koji nude Internet zajam. Bez obzira da li je to bilo na televiziji, internetu, telefonskom stupu ili autobusnoj stranici, sve je više onih koji se bave posudbom novaca. Razlika između ponuđača razlikuje se u više toga no osnovo su visina novaca koji posuđuju, te troškovi i kamate koje se uračunavaju prilikom vračanja zajma.

Zajam.hr potrudio se da vam osigura novac već unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Naše usluge mogu zatražiti osobe koje su napunile 18 godina i imaju redovita mjesečna primanja po svom tekućem računu. Kao i usluga brzi zajam isplata odmah ovo je vrlo pristupačan i brz način da dođete do novca.

Internet zajam možemo isplatiti u jednom danu

Ovo nije prevara i tako radimo sa svim našim klijentima. Brzo, profesionalno i sigurno poslovanje omogućilo nam je da skupimo veliki broj korisnika naših usluga. Zahvaljujući njima radimo na stalno razvoju naših usluga te edukaciji zaposlenika kako bi ste dobili samo najbolje. Internet poslovanje pruža nam mogućnost relativno brze obrade svih vaših podataka, te isplate zajma direktno na tekući račun u vašoj banci. Isplata zajma je moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije.

Mi Vam nećemo okrenuti leđa, zatražite Internet zajam s crne liste

S obzirom na kreditno stanje naših klijenata Internet zajam isplaćujemo čak i ako se nalazite na crnoj listi. Nedozvoljeni minusi i već podignuti krediti nisu razlog da vas mi odbijemo. Uvjetni za internet zajam znatno se razlikuju nego kod drugih. U nekoliko jednostavnih korama i samo uz osnovnu dokumentaciju dođite do Internet zajma.

Ova vrsta zajma omogućuje vam da ostanete u kući, da ne hodate po kiši, suncu ili snijegu, te stojite u redovima, čekate satima na šalteru gubeći živce i strpljenje. Iz vlastitog doma bilo kada i bilo gdje odaberite iznos zajma i pošaljite zahtjev na odobravanje.

Internet zajam kod nas je potpuno siguran

Mi ne radimo sa sitnim slovima s ciljem da vas prevarimo. Dugogodišnjim radom stekli smo veliki broj klijenata koji su nam pružili svoje povjerenje, a mi njima za uzvrat sigurnu financijsku uslugu Internet zajma. U mogućnosti smo vam u svakom trenu pokušati pomoći s širokom paletom inovativnih usluga s kojima smo se probili u EU i svijetu, pa tako i u Hrvatskoj.

Uz naš internet zajam sve je moguće: otiđite na odmor, platite stare račune, ovrhe, popravite vozilo ili platite troškove liječenja i sve to u jednom danu koliko je potrebno da vam odobrimo internet zajam!

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo tako dobri.