Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:56
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca hitno

Treba vam posudba novca hitno?

Ponekad su financijski problemi jednostavno neizbježni, a rupe i troškove trebate podmiriti što prije. Tada vam posudba novca hitno može vam pomoći da riješite svoje dugove ili nepredviđene troškove.

Gdje god se okrenemo možemo vidjeti primjere kućanstava koji žive na rubu, krpajući kraj s krajem i ograničenim sredstvima potrebnima za normalan život. Nositi se s takvom situacijom je vrlo teško, pogotovo ako nemate štednju ili nekoga tko bi vam novčano pomogao. Hitna posudba novca hitno najčešće je potrebna u slučaju kada vas banka odbije, dogodi li vam se kvar na vozilu ili vas iznenadi poneki račun koji ste zaboravili platiti.

Posudba novca hitno bez dodatnih troškova

S nama u biti štedite svoje vrijeme i novac jer mi vas ne tražimo potvrde javnih bilježnika niti dokumentaciju radi koje ćete biti primoreni hodati uokolo i trošiti dragocjeno vrijeme. Naša usluga posudbe novca uključuje novac u eurima i gotovini koji možete bez problema koristiti odmah nakon primitka i uplate.

Naše oglase i ponudu vidi veliki broj građana na internetu. Iako su neki skeptični što se tiče ovakvog načina financiranja možemo vam garantirati kako radimo potpuno legalno i u skladu sa zakonom, poštujući vas, te čuvajući sve vaše podatke koji su nam potrebni za obradu i isplatu novca. Mnogi ljudi doživjeli su neugodna iskustva i loše primjere posudbe novca hitno kod nekih drugih. Važno je da poslujete s provjerenim partnerom i tvrtkom koja ima dugogodišnje iskustvo i znanje u financiranju. Ovo je idealno rješenje da saznate kako doći do novca hitno.

Posudba novca hitno uz brzu isplatu na račun.

Isplata novca moguća je već unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Elektronski prijenos novca omogućuje klijentima da svoj novac dobiju direktno na svoj tekući račun otvoren u bilo kojoj banci. Mi ne poslujemo na crno niti vršimo isplatu novca na ruke. Zato je vrlo bitno da klijent ima čist tekući račun koji nije u blokadi niti zaštičen.

Uz minimalno potrošeno vrijeme do posudbe novca hitno

Posudba novca hitno zahtjeva vaše minimalno vrijeme jer kod nas nema čekanja, stajanja u redovima, gužvanja i nepotrebnih kucanja od vrata do vrata. Uz samo nekoliko minuta vremena i minimalnu dokumentaciju zatražite iznos koji imamo u ponudi i vrlo brzo možete očekivati naš odgovor. Sve usluge smo prilagodili tabletu, kompjuteru i pametnom telefonu kako bi ste nam se mogli obratiti sa što manje komplikacija i to u trenutku kada vi to poželite.

Zašto posudba novca hitno baš kod nas?

Vjerujemo kako tražite partnera s kojim ćete sklopiti suradnju na obostrano zadovoljstvo. Mi smo upravo tvrtka koja ima cilj pomoći svakom klijentu gradeći korektan odnos koji uključuje brzu, sigurnu i provjerenu uslugu. Obratite nam se s punim povjerenjem već danas.