Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.04.2020 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

OBAVIJEST: I dalje normalno zaprimamo i isplaćujemo sve Vaše zahtjeve za zajam.
Zahtjeve za zajmove na rok kraći od 60 dana trenutno nije moguće podnijeti zbog globalne situacije.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za umirovljenike

Trebaju vam pozajmice za umirovljenike?

Biti umirovljenik s današnjim troškovima vrlo je teško. Male mirovine često nisu dovoljne za pokrivanje osnovnih životnih potreba. Iako veliki broj umirovljenika živi na rubu gledajući svaku svoju kunu, to i ne treba biti baš tako. Trebate li pozajmicu, a umirovljenik ste, došli ste na pravo mjesto jer zajam.hr za vas ima spremne pozajmice u kunama i gotovini.

Pozajmice za umirovljenike bez dodatnih troškova i papirologije

Bez obzira u kojoj ste mirovini, da li je to vojna, radna, invalidska jedno je sigurno. Za podizanje pozajmice nisu vam potrebni silna papirologija i trošenje vremena na prikupljanje potrebnih dokumenata. Zaboravite na javne bilježnike , trošenje živaca i situacije koje ste do sada morali proživljavati. Sve osobe koje su u mirovini imaju priliku zatražiti pozajmice za umirovljenike koje isplaćujemo unutar 24 sata direktno na tekući račun u banci. Isplata pozajmice moguća je već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Ove pozajmice možete dobiti i kao pozajmice na ostatak primanja.

Stanite na kraj malim mirovinama i gledanju na svaku kunu. Otplatite svoje troškove znajući da nećete dirati nova od mirovine.

Kako do pozajmice za umirovljenike

Sve informacije oko toga kako do pozajmice za umirovljenike imate na našoj stranici i linku „postupak prijave“. Prateći korake vrlo lako i u svega nekoliko minuta možete zatražiti pozajmicu. Kako biste zatražili pozajmice za umirovljenike nije potrebno hodati okolo, skupljajući papirologiju, čekajući i gužvajući se po redovima gubeći vrijeme, živce i strpljenje. Uz samo osnovnu dokumentaciju možete zatražiti novac preko tableta, mobitela ili kompjutera. Da bi ste pristupili našim uslugama potrebna vam je samo Internet veza. Pokriveni smo u cijeloj Hrvatskoj tako da se ne morate brinuti.

Pozajmica za umirovljenike u kunama i gotovini

Poslujemo u skladu poštujući sve zakone i pravila. Mi ne radimo na crno niti koristimo sitna slova. Kod nas nema skrivenih rečenica niti pokušaja da vas prevarimo. Naš cilj je da vam pomognemo, a ne odmognemo. Na pozajmice možete računati i u budućnosti, nakon što ste nam se već obratili i koristili naše usluge. Pozajmice za umirovljenike su isključivo u kunama i isplaćuju se jednokratno u gotovini. Poslujemo s ciljem da zadovoljimo financijske potrebe klijenta na siguran, brz, profesionalan i jednostavan način.

Osim pozajmica za umirovljenike u mogućnosti smo vam ponuditi i niz drugih financijskih riješenja koja su potpuno nova i inovativna na našem tržištu. Među njima su i sms krediti i pozajmice. Sve informacije kako se za pozajmicu prijaviti putem sms poruke dobit ćete nakon što prvi puta iskoristite uslugu preko interneta i u potpunosti ju otplatite.

Obratite nam se za pomoć jer mi možemo biti vaše rješenje problema.